Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul formarii profesionale a adultilor, timp in care am elaborat dosare de autorizare pentru diversi furnizori de formare profesionala si am organizat/desfasurat/livrat programe de formare profesionala (cursuri de initiere, specializare, calificare) in diferite domenii ocupationale, am putut identifica diversele probleme pe care le intampina un potential furnizor de formare profesionala .
Astfel a luat nastere dorinta de a ne folosi cunostintele si experienta prin a oferi consultanta si suport tehnic celor interesati.
Ne adresam atat celor interesati sa devina Furnizori de formare profesionala autorizati, cat si celor aflati in cautarea unui curs de formare profesionala autorizat.
Ce inseamna si de ce sa te autorizezi ca Furnizor de formare profesionala?
In ultimii ani au aparut multe firme care organizeaza cursuri de instruire si calificare.
Participarea la orice curs, fie ca este un curs de calificare, un curs de initiere, de perfectionare sau unul de dezvoltare personala, te ajuta sa stii mai multe si iti creste sansele de a ocupa un loc de munca sau de a avansa in cariera. O buna parte dintre cei care se inscriu la cursuri doresc insa sa participe doar la cursuri autorizate.
In Romania, conform legii, formarea profesionala a adultilor se desfoasoara sub supravegherea Autoritatii Nationale pentru Calificãri (A.N.C.). Aceasta are o serie de atributii, dintre care mentionam: coordoonarea procesului de autorizare a furnizorilor de formare profesionalã a adultilor si elaborarea metodologiilor si instrumentelor necesare implementãrii Cadrului national al calificãrilor si formãrii profesionale continue.
De aceea toti formatorii care doresc sa organizeze cursuri autorizate trebuie sa fie acreditati de A.N.C.
Diplomele acreditate A.N.C sunt recunoscute de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
Furnizorii de formare profesională autorizati eliberează persoanei care a promovat examenul de absolvire a unui program de formare profesională, următorul tip de certificat, după caz:
a) certificat de calificare profesională pentru programele de calificare sau recalificare;
b) certificat de absolvire pentru programele de initiere, perfectionare, specializare, precum si la absolvirea fiecărui modul, în cazul programelor de formare profesională structurate pe module.
TE-AI HOTARAT SA DEVII Furnizor de formare profesionala?
Apeland la serviciile noastre vei scapa de birocratie si vei avea mai mult timp pentru tine sau pentru a-ti dezvolta afacerea .
Ce include oferta noastra:
→ Elaborarea/realizarea documentatiei specifice in vederea obtinerii autorizatiei de a desfasura cursuri de formare profesionala in calitate de Furnizor de formare profesionala autorizat
→ Deplasari la sediul AJPIS – Secretariatul Tehnic al Comisiei de Autorizare in vederea depunerii/avizarii/preluarii de documente specifice procesului de formare profesionala
→ Consultanta si deplasari la sediul clientului, in interesul serviciilor de formare profesionala, ori de cate ori este necesar.
Vrei sa organizezi cursuri de formare profesionala si sa te autorizezi ca Furnizor de formare profesionala a adultilor?
Poti apela cu incredere la experienta noastra!
Cum iti putem fi de folos si care sunt pasii de urmat?
1. Stabilim o intalnire pentru discutiile preliminare.
2. Iti explicam toate detaliile legate de formarea profesionala a adultilor si iti raspundem la toate intrebarile sau neclaritatile pe aceasta tema.
3. In functie de dorintele tale, identificam meseria/ocupatia pentru care vrei sa organizezi cursuri, in conformitate cu prevederile Nomenclatorului calificarilor, SO sau SPP.
4. De aici incepe munca noastra, iar tu doar astepti cele mai bune rezultate, in beneficiul tau direct.
– Elaboram documentatia specifica in vederea intocmirii dosarului de autorizare, in conformitate cu cerintele legislative;
– Preluam de la tine documentele specifice firmei in vederea depunerii la dosarul de autorizare;
– Ne deplasam la autoritatea competenta in vederea verificarii/depunerii dosarului de autorizare;
– Iti asiguram asistenta de specialitate in procesul de evaluare al dosarului de autorizare;
– Tinem legatura permanent cu autoritatea competenta si te tinem la curent cu parcursul autorizarii;
– Te anuntam cand este finalizat procesul de autorizare si poti obtine autorizatia. Te insotim la sediul autoritatii competente in vederea ridicarii autorizatiei. (Putem elimina acest drum din agenda ta printr-o imputernicire)
Ai devenit Furnizor de formare profesionala a adultilor AUTORIZAT.
Ce faci mai departe?!? Cum te putem noi ajuta?
Iti putem oferi servicii suport (specializate) de formare profesionala, ocupandu-ne de organizarea/desfasurarea si finalizarea unui curs de formare profesionala prin:
– intocmirea documentatiei specifice (contracte formare profesionala, cereri de inscriere, catalog curs, foi de prezenta, chestionare, register, etc.);
– depunerea/avizarea/preluarea documentatiei specifice la/de la AJPIS;
-acordarea de asistenta pe tot parcursul cursului;
– intocmirea documentatiei specifice finalizarii cursului si desfasurarii examenului de absolvire al acestuia;
– acordarea de asistenta la examenul de absolvire – asigurarea de secretariat tehnic al comisiei de examinare;
– inscrierea in registrele speciale a datelor participantilor la curs si completarea certificatelor de calificare/absolvire in vederea eliberarii acestora.

Dezvoltare si Invatare

Ce ne face diferiti

Motivatie si Distractie

Prioritatea noastra ca Instructori este de a mentine un spatiu de invatare cat mai pozitiv, interactiv si distractiv.

In calitate de instructori, intelegem nevoile cursantilor nostri. Vedem cu claritate si observam potentialul fiecaruia si aducem mereu un plus de valoare in perceptia si perspectiva dvs.

Suport in cariera

Ne adresam atat celor interesati sa devina Furnizori de formare profesionala autorizati, cat si celor aflati in cautarea unui curs de formare profesionala autorizat.

Participarea la orice curs, fie ca este un curs de calificare, un curs de initiere, de perfectionare sau unul de dezvoltare personala, te ajuta sa stii mai multe si iti creste sansele de a ocupa un loc de munca sau de a avansa in cariera. O buna parte dintre cei care se inscriu la cursuri doresc insa sa participe doar la cursuri autorizate.

Echipa Grozava

Ne punem la dispozitie motivatia de a ne folosi cunostintele si experienta prin a oferi consultanta si suport tehnic celor interesati.

Apeland la serviciile noastre vei scapa de birocratie si vei avea mai mult timp pentru tine sau pentru a-ti dezvolta afacerea.

Hello.
ro_RORomanian